• Møt Universe Optical på VEW 2024 i Las Vegas

Vision Expo West er det komplette arrangementet for oftalmologer, der øyepleie møter briller, og utdanning, mote og innovasjon blandes. Vision Expo West er en handelskonferanse og utstilling designet for å koble sammen visjonsfellesskapet, fremme innovasjon og drive vekst.
2024 Vision Expo West vil bli holdt fra 19. til 21. september i Las Vegas. Messen gir en unik mulighet for utstillere til å komme i kontakt med internasjonale kjøpere. Arrangementet viser en rekke optometriske instrumenter, maskiner, briller, tilbehør og mer.
Som en av de mest profesjonelle og erfarne produsentene, vil Universe Optical sette stand (stand nr.: F13070) og stille ut våre unike nyeste linseprodukter på denne messen.

Møt Universe Optical på VEW 2024 i Las Vegas

RX-objektiver:
* Digital Master IV-objektiv med ytterligere personlige tilpasningsfunksjoner;
* Eyelike Steady Digital Progressive med alternativer for multi.lifestyles;
* Eyelike Office Occupational av ny generasjons teknologi;
* ColorMatic3 Fotokromisk materiale fra Rodenstock.

Lager linser:
* Revolution U8, den siste generasjonen av spincoat fotokromatisk linse
* Superior blåkuttet linse, hvit base blåkuttet linser med førsteklasses belegg
* Nærsynthetskontrolllinse, løsning for å bremse utviklingen av nærsynthet
* SunMax, Premium-tonede linser med resept

Møt Universe Optical på VEW 2024

Vi inviterer alle våre gamle venner og nye kunder til å besøke standen vår og utforske de siste trendene og innovasjonene innen briller og optisk teknologi. Merk av i kalenderen og kom og møt oss på stand #F13070. Vi gleder oss til å se deg der!
Skulle du ha spørsmål om våre utstillinger eller fabrikken og produktene våre, vennligst gå til nettsiden vår og kontakt oss.https://www.universeoptical.com/